Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Waarom een AED van Defibtech?

Lifeline AED van Defibtech: top of the line

Defibtech is een van de voorlopers in de ontwikkeling van defbrillatoren voor algemeen gebruik. De Lifeline AED van Defibtech voldoet aan de hoogste eisen van professionele hulpverleners, maar is zó eenvoudig te bedienen dat ook mensen zonder medische achtergrond er levens mee kunnen redden.

verschillende aed's

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De Lifeline is ontworpen om direct zijn werk te kunnen doen. Alles, van het stevige anti-slip handvat tot het simpele design, draait om gebruiksgemak. Op de Defibtech Lifeline zitten twee knoppen. De AAN/UIT-knop stelt het apparaat in werking. Als u de Lifeline AED aanzet, krijgt u gesproken instructies over hoe het apparaat te gebruiken. Alles is meteen gereed, u kunt direct aan de slag. Hoe sneller hoe beter, want elke seconde telt!

Duurzaam klaar voor gebruik

Deze Defibtech AED is een wonder van techniek. Het apparaat kan zelf de diagnose stellen en vertelt u in helder Nederlands stap voor stap wat u moet doen. Volg de gebruiksaanwijzingen op, dan kan er niets mis gaan. De batterij-unit van de Lifeline AED heeft een bijzonder lange levensduur van 8 jaar stand-by! Uw AED is dus altijd direct klaar om levensreddend werk te verrichten.

Online bestellen
Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl kunt u alle specificaties terug lezen en eenvoudig de AED van uw keuze bestellen.

Klantenservice
Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Tel.: 050 – 313 30 96 of stuur een mail aan info@medizon.nl.