Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

24/7 check van uw medische hulpmiddelen

DefibCorner

Binnen een bedrijfspand, in een appartementencomplex en op uw sportvereniging zullen verschillende medische hulpmiddelen worden gebruikt. Denk aan een defibrillator voor het uitvoeren van een reanimatie bij een hartstilstand, een EHBO-koffer voor het verlenen van eerste hulp, enzovoorts. Ook een brandblusser mag niet in dergelijke panden ontbreken. Enkel het aanschaffen van dergelijke hulpmiddelen is niet voldoende. U wilt er immers zeker van zijn, dat deze hulpmiddelen naar behoren functioneren op het moment dat u ze nodig heeft. Zorg er daarom voor, dat de verschillende hulpmiddelen regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden. Om dit makkelijker te maken, biedt DefibCorner u een oplossing!

defibcorner video
Video afspelen

Unieke oplossing van DefibCorner

DefibCorner biedt u de mogelijkheid om uw medische hulpmiddelen en brandblusser op afstand te monitoren. Dit doen wij niet eens per week of eens per maand, maar 24 uur per dag en 7 dagen per week. Op het moment dat de accu van uw AED leeg begint te raken, zullen we u een waarschuwing sturen. Zo heeft u voldoende tijd om de accu te vervangen en bijzonder vervelende situaties te voorkomen. U moet er niet aan denken, dat uw defibrillator niet werkt op het moment van een hartstilstand. Datzelfde geldt voor uw brandblusser op het moment van een brand.

Handig systeem voor al uw hulpmiddelen

Om het monitoren van uw brandblusser, AED en EHBO-koffer mogelijk te maken, bieden we u een handig paneel. Dit paneel kunt u aan de wand van uw pand bevestigen en laten verbinden met de zendmasten van KPN. Via deze zendmasten kunnen de signalen van uw paneel naar de centrale van DefibCorner worden verstuurd. Bij deze centrale zit 24 uur per dag een team voor u klaar, om uw apparatuur en hulpmiddelen in de gaten te houden.

Standaard kunt u bij DefibCorner rekenen op een uitgebreide support. Zo staat onze telefonische helpdesk voor u klaar, om te controleren of de installatie van uw paneel gelukt is.