Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Hoogwaardige en betrouwbare AED's

Defibtech Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare defibrillator, helpt Defibtech Nederland u graag verder. Wij bieden u een breed scala aan AED’s en bijbehorende accessoires. Uniek aan onze producten, is het feit dat onze AED’s vanaf de basis ontworpen zijn door onze eigen specialisten. Hierbij hebben zij zich gebaseerd op de kennis over AED’s uit het verleden en de laatste technologische innovaties op dit vlak.

Bij de ontwikkeling van een defibrillator moet niet alleen de betrouwbaarheid van het apparaat centraal staan, maar ook de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Defibtech Nederland vindt dat een AED door iedereen te gebruiken moet zijn! Wist u dat het sinds 2002 voor iedere Nederlander is toegestaan om een AED te kopen?

lifeline view auto

AED’s die zonder medische kennis te gebruiken zijn

Defibtech Nederland ziet het als haar doel om AED’s te leveren, die zonder medische kennis gebruikt kunnen worden. U hoeft geen cursus reanimeren te hebben gehad, om gebruik te kunnen maken van onze defibrillators. Het gebruiksgemak van de AED’s van Defibtech Nederland zit in de geïntegreerde technologie, waarvan het LCD-scherm in de Lifeline View een goed voorbeeld is. Volg de instructies op het geïntegreerde scherm op, om de reanimatie uit te voeren. U heeft bij de aanschaf van een AED via Defibtech Nederland de keuze uit vol- en halfautomatische systemen.

Accessoires voor bij uw defibrillator

Om uw defibrillator van Defibtech Nederland veilig op te kunnen bergen, bieden wij u diverse accessoires aan. Denk aan een handige draagtas, een kast voor aan de wand, enzovoorts. Ook het ophangsysteem van DefibCom, eveneens onderdeel van Medizon, kan interessant voor u zijn! Met dit unieke systeem wordt uw AED 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord. Op het moment dat de accu leeg begint te raken, waarschuwt DefibCom u! Zo bent u ervan verzekerd, dat uw apparaat altijd naar behoren werkt.