Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

De juiste balans

Duurzaam ondernemen

Op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen, dat is het doel die Medizon zichzelf voortdurend blijft stellen. Hoe kunnen we er niet alleen voor zorgen dat de wereld veiliger wordt met onze producten, maar ook voor een minimale belasting van het milieu zorgen? Duurzaam ondernemen betekent voor ons onder meer het minimaliseren van onderhoud aan een AED. Dit betekent immers dat er extra onderdelen geproduceerd moeten worden, dat deze bij u moeten worden afgeleverd door een bezorger, enzovoorts.
Het zorgt voor onnodig veel uitstoot van schadelijke stoffen, terwijl het onderhoud mogelijk helemaal niet nodig is.

Om bij te dragen aan deze gedachte, bieden we u met DefibCom en DefibCab innovatieve oplossingen. We monitoren uw AED 24/7 en waarschuwen u op het moment dat onderhoud echt noodzakelijk wordt.

Verspilling van materialen gaan we tegen

Naast het feit dat we uw AED 24/7 op afstand voor u kunnen monitoren, gaan we ook de verspilling van materialen tegen. Zo werken we onder meer met een Just-in-Time bezorging, wat betekent dat we onze voorraden beperken. Op basis van data uit het verleden kan een goede inschatting worden gemaakt van de voorraad die we door het jaar heen nodig hebben. Door niet onnodig veel voorraad vast te houden, wordt voorkomen dat een deel van deze voorraad na verloop van tijd moet worden afgeschreven. Vanzelfsprekend is onze voorraad groot genoeg, om uw onderdelen tijdig te kunnen leveren.

Voortdurend onderzoek naar innovatieve oplossingen

Innovatieve oplossingen helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en onze producten te kunnen blijven verbeteren. Daarbij kunnen deze innovatieve oplossingen bijdragen aan het terugdringen van materiaalgebruik bij de productie van onze apparaten en systemen. We blijven onze kennis om die reden voortdurend vergroten, om bij te blijven dragen aan een duurzame manier van ondernemen.