Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

AED's met beeld- en spraakinstructies

Defibtech Oostenrijk

Defibtech Oostenrijk helpt u uw omgeving veiliger te maken! Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige AED’s aan, waarbij u de keuze heeft uit verschillende modellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een defibrillator met een geïntegreerd LCD-scherm? Of gaat u voor een iets goedkoper model met spraakinstructies? Het is mogelijk om twee talen op uw AED te laten installeren.

Inmiddels zijn wereldwijd meer dan 300.000 van onze betrouwbare defibrillators gemonteerd. Zo zorgen we er samen voor, dat de wereld een stukje veiliger wordt! Heeft u al eens overwogen om een defibrillator in uw omgeving op te hangen?

verschillende aed's

Unieke producten van Defibtech Oostenrijk

Uniek aan de producten van Defibtech Oostenrijk is het feit, dat we deze vanaf de basis hebben opgebouwd. Hierbij hebben we uitgebreid gekeken naar de manier waarop oudere modellen geproduceerd zijn. Daarbij hebben we de basis van deze systemen proberen te combineren met de laatste innovaties binnen onze sector. Op deze manier zijn we tot een hoogwaardig product gekomen, waar we trots op zijn!

Het is ons gelukt om een defibrillator te ontwikkelen, die ook door gebruikers zonder medische kennis te gebruiken is. De heldere beeld- en spraakinstructies bij het gebruik van onze AED’s maken het relatief eenvoudig om een reanimatie uit te voeren.

Combineer uw AED met onze accessoires

Niet alleen biedt Defibtech Oostenrijk u AED’s aan. Ook leveren we u verschillende accessoires om uw AED veilig op te bergen en mee te kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een praktische draagtas voor uw defibrillator, een handige wandkast, enzovoorts. Kijk ook eens naar de mogelijkheden van een wandbeugel van DefibCom. DefibCom is net als Defibtech Oostenrijk onderdeel van Medizon. Via DefibCom kan uw AED 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand gemonitord worden. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd, wanneer onderdelen van de AED vervangen moeten worden.