Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Betrouwbare AED's met PMA-approval

Defibtech Zwitserland

Maak uw omgeving veiliger, door voor een AED van Defibtech Zwitserland te kiezen. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende defibrillators op de markt gebracht. Deze apparaten kenmerken zich door hun hoge mate van betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Wij zien het als ons doel om het gebruik van een defibrillator voor iedere burger mogelijk te maken. Zelfs wanneer u geen medische achtergrond heeft! Kies bijvoorbeeld voor onze AED met geïntegreerd LCD-scherm, waarop de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie worden getoond. Door de instructies nauwkeurig op te volgen vergroot de overlevingskans van het slachtoffer van een hartstilstand aanzienlijk.

verschillende aed's

Unieke AED’s van Defibtech Zwitserland

Producten die door Defibtech Zwitserland worden aangeboden, zijn vanaf de basis opgebouwd. Om tot onze unieke producten te kunnen komen, hebben onze technische specialisten zich verdiept in de opbouw van oudere modellen. De basis van deze modellen is gecombineerd met de laatste innovaties binnen onze sector. Op deze manier zijn we tot een uniek product gekomen, die de wereld een stukje veiliger maakt!

De defibrillators van Defibtech Zwitserland worden onder restrictie van de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA) geproduceerd. In 2017 zijn alle producten van Defibtech Zwitserland goedgekeurd voor de PMA-approval. Dit betekent dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Accessoires bij uw defibrillator

Niet alleen levert Defibtech Zwitserland u losse AED’s. Ook bieden we u een breed scala aan accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een handige draagtas, waarin u de AED kunt bewaren en tevens in mee kunt nemen. Ook een wandbeugel zal goed van pas komen, wanneer u de AED op een zichtbare plek wilt kunnen bevestigen. Zo hoeven mensen nooit naar het apparaat te zoeken, wanneer er sprake is van een medische noodsituatie. U kunt de AED verbinden met DefibCom, een onderdeel van Medizon. Hier wordt uw apparaat 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten gehouden.