Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Wereldwijd meer dan 300.000 AED installaties

Defibtech Duitsland

Defibtech is een internationaal georiënteerde organisatie, die de wereld veiliger probeert te maken met de levering van kwalitatief hoogwaardige AED’s. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 300.000 duurzame AED’s van Defibtech gemonteerd. Niet alleen streven wij naar een hoge kwaliteit van onze AED producten, ook de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid hiervan zijn belangrijke aspecten. Wij vinden dat een AED door iedere burger te gebruiken zou moeten zijn! Zelfs wanneer deze geen ervaring heeft met het uitvoeren van reanimaties.

Om tot een uniek product te kunnen komen, hebben wij ons gebaseerd op kennis over oudere modellen. Daarbij is uitgebreid gekeken naar de laatste innovaties binnen onze sector. Op basis van de vergaarde kennis zijn we vanaf de basis begonnen met het opbouwen van een nieuw apparaat. Dit apparaat wordt onder restrictie van de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA) geproduceerd. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van robots, om onze apparatuur betaalbaar te houden.

verschillende aed's

Defibtech Duitsland biedt u verschillende modellen

Inmiddels heeft Defibtech Duitsland verschillende modellen van onze defibrillator op de markt gebracht. Kies bijvoorbeeld tussen een model met geïntegreerd LCD-scherm, of een AED met enkel spraakinstructies. De duidelijke instructies maken het relatief eenvoudig om een reanimatie uit te voeren. Zelfs wanneer u onder hoge druk moet presteren! Op uw defibrillator kan Defibtech Duitsland verschillende talen installeren. Ideaal, wanneer u de AED in een internationale omgeving wilt gebruiken!

Accessoires bij uw AED aanschaffen

Naast de verschillende modellen defibrillators van Defibtech Duitsland, bieden we u een breed scala aan accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een handige draagtas, waarin u de defibrillator mee kunt nemen. Ook kunt u voor een wandbeugel of losse wandkast kiezen, waarin de AED kan worden opgeborgen. Op deze manier voorkomt u schade aan het apparaat! Daarbij is het met een wandbeugel van DefibCom, eveneens onderdeel van Medizon, mogelijk om het apparaat voortdurend te laten monitoren op afstand.