Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

AED's toegankelijk voor iedereen

Defibtech België

Defibtech België is uw partner in levering van kwalitatief hoogwaardige AED’s. Producten uit ons assortiment zijn voorzien van de nieuwste technologie, om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij een reanimatie. Wist u dat de producten van Defibtech België ook te gebruiken zijn door mensen zonder een uitgebreide medische kennis? U hoeft geen reanimatiecursus te hebben gevolgd om overweg te kunnen met een defibrillator van Defibtech België.

Uniek aan onze producten is het feit, dat deze vanaf de basis door onszelf zijn opgebouwd. Hierbij hebben we ons gebaseerd op kennis over oudere modellen, kennis over de nieuwste innovaties op het gebied van AED’s, enzovoorts. Op deze manier zijn we tot een hoogwaardige en bovenal betrouwbare oplossing gekomen. Het feit dat de AED’s door robots in elkaar worden gezet, maakt dat we deze voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. Zo zijn de AED’s voor iedereen toegankelijk!

verschillende aed's

Verschillende modellen AED’s bij Defibtech België

In ons assortiment bieden we u verschillende modellen AED’s aan. Kiest u bijvoorbeeld voor een defibrillator met een geïntegreerd LCD-scherm? Of gaat u voor een iets goedkoper model, met spraakinstructies? In beide gevallen kunt u ervoor kiezen om het apparaat van meerdere talen te laten voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van Nederlands en Frans. Zo zijn instructies voor iedere gebruiker te begrijpen! Zeker in een internationale omgeving wordt dit aangeraden.

Accessoires bij uw defibrillator kopen

Defibtech België levert u niet alleen een defibrillator. Ook bieden we u verschillende accessoires, waarmee u uw apparaat veilig op kunt bergen. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast, waarin u de AED op kunt hangen. Of wat te denken van een handige draagtas? Ideaal, wanneer u de AED op een groot sportcomplex heeft hangen en deze snel mee moet kunnen nemen naar een van de velden.