De wereld een stukje veiliger en comfortabeler

Over ons

Als Medizon proberen we de wereld een stukje veiliger en comfortabeler te maken! Dit doen we op verschillende manieren. Zo bieden we verschillende modellen AED’s aan, die we vanaf de basis zelf hebben opgebouwd. De AED’s worden geproduceerd onder restrictie van de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA). We hebben ons hierbij gebaseerd op oudere modellen, in combinatie met de laatste technologische innovaties uit onze sector. Op deze manier zijn we tot diverse hoogwaardige producten gekomen, die het uitvoeren van reanimaties voor iedereen mogelijk maakt. Het volgen van een reanimatiecursus is met deze AED’s niet langer noodzakelijk.

Wij bieden meer dan een AED alleen

Niet alleen bieden we u verschillende modellen AED’s aan. Onderdeel van Medizon zijn DefibCab en DefibCom, waarmee wij u moderne oplossingen bieden om uw AED te beschermen en continu te laten monitoren. Uw AED kan met deze systemen gekoppeld worden aan een centrale, waar men 24/7 toeziet op de werking van uw defibrillator. Op het moment dat onderdelen vervangen moeten worden, zult u hier direct van op de hoogte worden gebracht.

Ook DefibCorner biedt u deze mogelijkheid! DefibCorner gaat zelfs nog iets verder, door ook uw EHBO-koffer en brandblusser aan deze centrale te koppelen.

Luxe zorgvilla van Villa Achtertuin

Om het revalidatieproces na een operatie zo comfortabel mogelijk te maken voor mensen, bieden we hen een luxe zorgvilla aan. Deze zorgvilla van Villa Achtertuin kan binnen 48 uur in iemands achtertuin geplaatst worden en is voorzien van diverse zorgfaciliteiten. Zo hoeft iemand na een operatie niet in een revalidatiecentrum te verblijven, maar kan deze in zijn of haar eigen omgeving revalideren.

Bekijk de verschillende labels van Medizon eens, om meer te weten te komen over onze innovatieve oplossingen. Naast het feit dat wij bijdragen aan een veiligere en comfortabele wereld, proberen we op een zo duurzaam mogelijke manier te werk te gaan. Het onnodig verspillen of weggooien van materialen gaan wij tegen.

Villa achtertuin