Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

De meest milieuvriendelijke manier om vuur te stoppen

Wat is Bridgehill?

Bridgehill creëert revolutionaire, brandwerende oplossingen ter bescherming van mensen, bezittingen en het milieu. Of het nu gaat om auto’s, huizen of bosbranden; onze blusdekens en brandzeilen maken snelle en veilige brandbestrijding mogelijk, minimaliserend de schade. We combineren geavanceerde ruimtetechnologie met gebruiksgemak. Onze unieke producten zijn zelfs effectief tegen branden in lithiumbatterijen en elektrische voertuigen: ze isoleren het vuur waarna de batterijen veilig in water kunnen worden ondergedompeld. Onze thuisbasis? Larvik, Noorwegen, van waaruit we wereldwijde samenwerkingen aangaan.

Onze innovaties

Alles wat wij produceren is voorzien van BridgeTech™ – een baanbrekende, hittebestendige stof afgeleid van ruimtevaartmateriaal. Ontworpen door ingenieurs en goedgekeurd door brandweerlieden, zijn onze producten zelfs zonder specifieke training te gebruiken.

Onze Bridgehill branddekens zijn zowel voor professionals als het algemene publiek, ideaal voor brandbestrijding in woningen, hotels, en openbare ruimtes. Ze zijn ook zeer geschikt op parkeerplaatsen, veerboten en vrachtschepen om auto’s veilig van brand te isoleren, inclusief elektrische voertuigen.

Bridgehill brandzeilen zijn perfect om huizen en gebouwen te beschermen tegen nabije brandhaarden, zoals een aangrenzend brandend gebouw of een oprukkende bosbrand.

Onze missie

In Noorwegen alleen al vallen jaarlijks 64 menselijke slachtoffers en 20.000 dierlijke slachtoffers door brand, met de verwoesting van ongeveer 2.700 gebouwen en 3.500 voertuigen. In Nederland hebben we jaarlijks ongeveer 50 dodelijke woningbranden en 1 op de 70 woningen wordt jaarlijks getroffen door brand. Wij zijn vastberaden om deze cijfers te verlagen, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.