Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Uw AED 24/7 op afstand gemonitord

DefibCom

Het gebruik van een Defibrillator is een eerste stap naar een veiligere buurt. Met een AED alleen bent u er echter niet! Hoe weet u of de onderdelen van uw AED in een goede staat verkeren? Hoe vaak controleert u of de batterij van uw AED vervangen moet worden? Enzovoorts. DefibCom, onderdeel van Medizon, biedt u hier een oplossing voor. Wij leveren u een praktische wandbeugel, waarin uw AED gehangen kan worden. Door de AED aan de wandbeugel te koppelen, wordt deze verbonden met een externe centrale. Hier kan men uw AED 24 uur per dag en 7 dagen per week monitoren. Op het moment dat onderdelen, zoals de accu, vervangen moeten worden zal u direct gewaarschuwd worden. Zo bent u ervan verzekerd, dat uw AED naar behoren functioneert op momenten dat u deze nodig heeft.

defibcom connected aed's
Video afspelen

Unieke wandbeugel voor continue monitoring

De wandbeugel van DefibCom is voornamelijk bedoeld voor het gebruik binnen appartementencomplexen, sportkantines en grote bedrijfspanden. Mocht u een wandkast voor buiten willen, dan kan een oplossing van DefibCab geschikter zijn. De AED is heel eenvoudig in het systeem te klikken en kan hier net zo makkelijk uit verwijderd worden bij een medische noodsituatie. Een handig LED-lampje aan de voorzijde van de wandbeugel maakt de defibrillator heel herkenbaar. Zelfs wanneer het donker is in een ruimte! Uniek aan de wandbeugel van DefibCom is het feit, dar iedere AED met dit systeem gecombineerd kan worden.

Uitgebreide support vanuit DefibCom

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we u een uitgebreide support aan. Zo kunt u onze telefonische helpdesk benaderen om te controleren, of de installatie van uw wandbeugel goed verlopen is. Daarbij krijgt u voorrang bij het uitvoeren van updates voor de software van uw AED. Zo blijft uw defibrillator continu in verbinding staan met DefibCom, waar een team van specialisten de werking van uw apparaat in de gaten houdt.