Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

AED's met geconditioneerde buitenkast

DefibCab

In Nederland worden steeds meer AED’s gemonteerd om wijken, sportcomplexen en grote bedrijfspanden veiliger te maken. Bij de montage van een AED is het belangrijk, dat deze op een veilige en zichtbare plek hangt. Vandalisme of schade door slechte weersomstandigheden moet voorkomen worden, maar tegelijkertijd moet iedereen snel en gemakkelijk bij de AED kunnen komen. DefibCab biedt hier de oplossing voor! Wij bieden u een volledig geconditioneerde buitenkast, waarbinnen de temperatuur en luchtvochtigheid automatisch geregeld worden. Op deze manier wordt slijtage aan uw defibrillator voorkomen. Dit is echter niet het enige voordeel van deze wandkast voor uw defibrillator.

defibcab buitenkast

DefibCab biedt u een uniek product voor uw AED

De oplossing die DefibCab u biedt, wordt in drie verschillende varianten aangeboden: een model met elektronisch slot met pincode, een model met een eenvoudig sleutelslot en een model met een drukvergrendeling. Het is van verschillende factoren afhankelijk, welk type wandkast het beste bij uw situatie past. De professionals van DefibCab adviseren u hier graag over.

Uniek aan de oplossing van DefibCab is de mogelijkheid om uw apparaat 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand te laten bewaken. Mocht de accu leeg beginnen te raken, dan wordt u tijdig gewaarschuwd. Zo bent u ervan verzekerd, dat uw apparaat werkt op de momenten dat u deze nodig heeft!

Uitgebreide support voor uw AED

Niet alleen biedt DefibCab u een veilige oplossing voor het opbergen van uw AED. Ook voorziet DefibCab u van een uitgebreide support voor het onderhoud aan uw defibrillator. Zo kunt u altijd bij de telefonische helpdeks terecht voor vragen over het vervangen van onderdelen of het controleren van uitgevoerde installaties. Daarbij krijgt u voorrang bij de installatie van nieuwe updates voor de software van uw AED. Ook niet onbelangrijk: de oplossing van DefibCab is met iedere AED te combineren.