Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Defibtech Lifeline PRO AED

Defibtech® Lifeline™ PRO AED – De handmatige en auto AED voor professionials

Maak kennis met de Lifeline PRO AED. Complete functionaliteit in combinatie met pure gebruiksvriendelijkheid: dat is de Lifeline PRO AED. Defibtech zet hiermee wereldwijd een nieuwe standaard op het gebied van professionele AED’s. De Lifeline PRO AED is de enige semi-automatische externe defibrillator die diverse functies verenigt. De Lifeline PRO AED bezit een handmatige modus en een automatische modus waarmee de bediener zelf controle heeft over het toedienen en het energieniveau (25-200 Joule) van een schok.

Monitoren van patiënt

De Lifeline PRO AED heeft een monitoring-functie. Met behulp van de optionele ‘3-lead kabel’ is de AED in staat het hartritme van een patiënt te bewaken. Door deze waardevolle optie kan de professionele hulpverlener een patiënt bewaken, zonder daarvoor een set defibrillatie-elektroden te gebruiken.

De Defibtech Lifeline ECG AED aanbieding is een direct gebruiksklare AED en wordt geleverd met:

  • ECG monitoring adaptor cable
  • Oplaadbare batterij-unit Defibtech Lifeline ECG/PRO
  • Oplader t.b.v. oplaadbare batterij-unit ECG/PRO
  • AED tas t.b.v. Defibtech Lifeline ECG/PRO
  • AED batterij-unit. (levensduur van 4 jaar stand-by)
  • Een paar AED defibrillatie-elektroden.
  • Een snelle referentiekaart.
  • Data geheugenkaart View/ECG/PRO.
  • Een AED gebruikershandleiding.

Handmatige modus

In de handmatige modus beoordeelt de bediener van de Lifeline PRO AED het hartritme van de patiënt, en bepaalt of er een schok toegediend moet worden. Wanneer er een schok toegediend wordt, bepaalt de bediener op welk moment en met welk energieniveau (25-200 Joule) dat gebeurt. Het heldere kleurenscherm van de Lifeline PRO geeft het ECG duidelijk weer. Daarnaast worden hartfrequentie, gebruiksduur en het aantal afgegeven schokken getoond. De bediener heeft zelf de volledige controle over het verloop van de defibrillatie.

Automatische modus

In de automatische modus beoordeelt de Lifeline PRO AED het hartritme van de patiënt. Indien nodig geeft het apparaat uit zichzelf de schokbevestigingsknop vrij. Zodra de bediener op deze knop drukt, dient de Lifeline PRO AED een bifasische schok van 150 Joules toe tot een tijdgestuurde impedantie-compensatie. Op elk gewenst moment kan de hulpverlener het ECG van de patiënt oproepen.

Video-instructie

De Lifeline ECG is de enige AED met een interactief kleurendisplay. Middels een duidelijke video-instructie wordt de bediener stap voor stap door het defibrillatieproces geleid. Van het voorbereiden van de patiënt tot het bevestigen van de elektroden, en van het toedienen van de schok tot de reanimatie, al dan niet met mond-op-mondbeademing.

Hartbewakingsmodus

In de hartbewakingsmodus kan het display, met behulp van een adapter voor ECG bewaking, ook worden gebruikt als hartmonitor. Hiermee kan de bediener de hartconditie van de patiënt in de gaten houden, ook als deze geen acute hartstilstand heeft. Het interne geheugen van de Lifeline ECG AED kan tot 60 minuten aan ECG-data opslaan. Via een SD-geheugenkaart of USB-kabel kunnen deze gegevens op een computer worden overgezet. Met een extra geheugenkaart in de Lifeline ECG AED kan zelfs 30 uur aan gegevens worden opgenomen.

Gebruiksdata uitleessoftware

Data-card registreert gebruiksdata en kan m.b.v. gratis software op iedere Windows-PC worden uitgelezen. Compleet beeld van ECG-data en beslismomenten van de AED zoals analyse en schokadvies.  Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De Lifeline ECG AED is leverbaar in de volgende talen Nederlands, Duits, Engels en Frans. Overige talen in overleg.

Stresstest

Bij het doen van een stresstest is het verplicht dat er een AED aanwezig is. De Lifeline ECG AED is hier bijzonder voor geschikt, omdat het een multifunctionele defibrillator is voor professioneel gebruik.

AED elektroden

De elektroden zijn in AED geïntegreerd en aangesloten. (pre-connected) Controle op aanwezigheid van elektroden.
Kinderelektroden beschikbaar.

Online bestellen
Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl kunt u alle specificaties terug lezen en eenvoudig de AED van uw keuze bestellen.

Klantenservice
Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Tel.: 050 – 313 30 96 of stuur een mail aan info@medizon.nl.