Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

AED kopen

AED kopen: welke opties heb ik?

Een AED kopen helpt u uw buurt veiliger te maken! Met een AED is het ook zonder medische achtergrond mogelijk om een reanimatie uit te voeren. Wist u dat een reanimatie middels een hartmassage en mond-op-mondbeademing alleen vaak niet voldoende is? Het lichaam heeft een schok nodig om het hartritme volledig te kunnen herstellen. Niet voor niets wordt het gebruik van een AED steeds vaker als onderdeel opgenomen in een reanimatiecursus. In dit artikel leest u meer over het gebruik en de aanschaf van een nieuwe defibrillator.

defibtech aed

Hart voor uw zaak met een AED

Door een AED te kopen verkleint u de kans op blijvend letsel in het geval van een medisch ongeval binnen uw omgeving. Letsel speelt vaak op, als in de eerste vier minuten na de hartstilstand nog niet aan de reanimatie begonnen is. Wachten op de ambulancebroeders is hierdoor geen optie! Na tien minuten is de overlevingskans nog maar zeer gering. De aanwezigheid van een AED wordt aangeraden binnen een groot bedrijfspand, binnen een appartementencomplex, op een sportclub, enzovoorts. Met een AED biedt u de mensen die hier samenkomen een veilige omgeving.

AED kopen: tips en advies

Het kopen van een AED is vaak niet eenvoudig. U heeft hierbij de keuze uit verschillende modellen defibrillators. Gaat u bijvoorbeeld een AED kopen met gesproken instructies, of gaat u voor een model met geïntegreerd LCD-scherm? De combinatie van een LCD-scherm met visuele instructies en gesproken instructies via een kleine luidspreker, maakt het gebruik van de AED heel eenvoudig. Let ook op het verschil tussen een half- en volautomatische AED. Bij een halfautomatische variant dient u zelf op een knop te drukken om het apparaat een schok af te laten geven. Een volautomatische AED doet dit helemaal zelf!

AED kopen met garantie

Wanneer u een AED koopt bij een betrouwbare verkoper, profiteert u vaak van een lange fabrieksgarantie. Kijk bijvoorbeeld eens bij Defibtech! Hier wordt u een fabrieksgarantie van maar liefst acht jaar aangeboden. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Een fijne gedachte, wanneer u in een noodsituatie op de AED moet kunnen rekenen. Om de garantie te hebben dat het apparaat naar behoren werkt, kunt u deze op afstand laten monitoren. Op het moment dat er onderhoud moet worden uitgevoerd, wordt hiervoor gewaarschuwd. DefibCom is een partij die dit mogelijk maakt.

Betrouwbaar advies bij een AED kopen

Voor veel mensen zal een AED kopen niet eenvoudig zijn. Zoals reeds beschreven werd zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het is verstandig om u persoonlijk te laten adviseren. Ook kunt u bij verkopers van AED’s naar interessante artikelen zoeken, waarin meer verteld wordt over de werking van deze producten.

Online bestellen
Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl kunt u alle specificaties terug lezen en eenvoudig de AED van uw keuze bestellen.

Klantenservice
Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Tel.: 050 – 313 30 96 of stuur een mail aan info@medizon.nl.