AED advies?
Bel 050 313 30 96

Uw AED zorgeloos onder controle

Met een AED binnen bereik kunt u een leven redden. Maar werkt het apparaat nog wel? Hoe merkt u storingen op? Wanneer zijn de batterijen aan vervanging toe? Goed onderhoud is daarbij van groot belang. Met de techniek van DefibCom kunnen wij uw AED op afstand monitoren en in onderhoud nemen als dat nodig is. Een AED onderhoudscontract van Medizon in combinatie met de DefibCom geeft u 3x meer zekerheid.

DefibCom is een slimme AED wandbeugel die de Defibtech AED permanent bewaakt op functionaliteit en aanwezigheid. De designbeugel is voorzien van een groen oplichtend AED-pictogram, zodat de AED altijd herkenbaar is. De DefibCom is geschikt voor alle types Defibtech AED's. U kunt nu ook de innovatieve Defibtech Lifeline View AED combineren met de DefibCom monitoring wandbeugel. Bekijk hier de pakket aanbieding.

  • 24/7 bewaking van uw Defibtech Lifeline AED.
  • Periodiek onderhoud aan uw AED.
  • Vijf jaar extra volledige garantie op uw AED.
  • U ontvangt de DefibCom AED-wandbeugel t.w.v. €295,- gratis.

De kosten voor de DefibCom monitoring- en onderhoudscontract bedragen jaarlijks € 199.- excl. 6% BTW en worden vooraf per jaar gefactureerd voor een periode van 5 jaar. Het contract kan tussentijds niet worden beëindigd.

Indien u geen gebruik wilt maken van deze aktie en alleen het AED onderhoudscontract wilt afsluiten, bedragen de kosten jaarlijks € 149.- excl. 6% BTW. U heeft dan geen recht op de DefibCom wandbeugel en 24/7 bewaking voor uw Defibtech AED.

mojoimagealt-246-alt Medizon AED onderhoudscontract.pdf (3 MB).

Online uw aanvraag versturen

Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl/aed-onderhoudscontract kunt u eenvoudig uw AED aanmelden voor het Medizon AED onderhoudsprogramma. Hier kunt u ook alle specificaties nog eens terug lezen.

Klantenservice

Nu de AED landelijk breed geaccepteerd wordt werkt Medizon vooral aan een verhoging van het niveau van de service. Iedereen die een AED heeft hangen en levensreddend werk wil verrichten moet op de hoogte zijn van het gebruik van een AED en natuurlijk zorgen dat zijn of haar AED goed onderhouden is of wordt. Daarom biedt Medizon een gestructureerde combinatie van periodiek onderhoud, geregistreerde apparatuur en nazorg. Of het nu onderhoud, een update, een bestelling of gewoon een vraag betreft, het is een fijne, ervaren partij die gaat voor het maximale resultaat en service en kwaliteit garandeert.

AED webwinkel

https://defibtech.nl/

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

AED demonstratie op locatie

Contactgegevens