Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

Met een AED binnen bereik kunt u een leven redden. Maar werkt het apparaat nog wel? Hoe merkt u storingen op? Wanneer zijn de batterijen aan vervanging toe? Goed onderhoud is daarbij van groot belang. Met de techniek van DefibCom kunnen wij uw AED op afstand monitoren en in onderhoud nemen als dat nodig is. Een AED onderhoudscontract van Medizon in combinatie met de DefibCom geeft u 3x meer zekerheid.

defibtech aed

Slimme AED wandbeugel

DefibCom is een slimme AED wandbeugel die de Defibtech AED permanent bewaakt op functionaliteit en aanwezigheid. De designbeugel is voorzien van een groen oplichtend AED-pictogram, zodat de AED altijd herkenbaar is. De DefibCom is geschikt voor alle types Defibtech AED’s. U kunt nu ook de innovatieve Defibtech Lifeline View AED combineren met de DefibCom monitoring wandbeugel.

Voordelen AED pakket

  • 24/7 bewaking van uw Defibtech Lifeline AED.
  • Periodiek onderhoud aan uw AED.
  • Vijf jaar extra volledige garantie op uw AED.
  • U ontvangt de DefibCom AED-wandbeugel t.w.v. €295,- gratis.

kosten AED onderhoudspakket

De kosten voor de DefibCom monitoring- en onderhoudscontract bedragen jaarlijks € 199.- excl. 6% BTW en worden vooraf per jaar gefactureerd voor een periode van 5 jaar. Het contract kan tussentijds niet worden beëindigd.

Indien u geen gebruik wilt maken van deze aktie en alleen het AED onderhoudscontract wilt afsluiten, bedragen de kosten jaarlijks € 149.- excl. 6% BTW. U heeft dan geen recht op de DefibCom wandbeugel en 24/7 bewaking voor uw Defibtech AED.

defibcom support