Villa achtertuin

Villa Achtertuin

Nadat u een operatie heeft ondergaan breekt er vaak een lange periode van revalideren aan. Thuis revalideren is niet altijd mogelijk! Denk aan de trap die u nog niet omhoog kunt komen, de badkamer die niet is ingericht op uw verminderde mobiliteit, enzovoorts. Villa Achtertuin biedt u een unieke oplossing voor dergelijke situaties! Deze organisatie, een onderdeel van Medizon, biedt u een tijdelijke zorgvilla. Niet op locatie, maar gewoon in uw eigen achtertuin! Het is immers veel fijner om in uw eigen omgeving te revalideren, dan naar een revalidatiecentrum te moeten. Naast de mogelijkheid om deze zorgvilla in uw eigen achtertuin te plaatsen, kunt u deze ook bij familieleden of goede vrienden laten opbouwen.

Tijdelijke zorgvilla voor uw revalidatieproces

De zorgvilla van Villa Achtertuin kan binnen 48 uur na de aanvraag hiervan op de door u gewenste locatie worden afgeleverd. De villa is van alle gemakken voorzien, om uw revalidatieproces zo prettig mogelijk te maken. Zo beschikt de zorgvilla onder meer over een ruime badkamer, die van verschillende zorgfaciliteiten is voorzien om u meer steun te bieden. Denk aan een wandsteun naast het toilet, een tillift om het douchen makkelijker en veiliger te maken, enzovoorts. Op deze manier wordt voorkomen dat u valt. Door de ruime indeling van de zorgvilla heeft u voldoende ruimte om met uw rolstoel of rollator tussen meubels door te manoeuvreren.

Bedien de verlichting en deuren met uw iPad

Nog meer comfort wordt u geboden door de meegeleverde iPad. Via de iPad kunt u de verlichting, de temperatuur, de zonwering, de tillift in de badkamer en de voordeur bedienen. Op deze manier hoeft u niet voortdurend uit uw bed te komen, wanneer mensen uw zorgvilla van Villa Achtertuin bezoeken. Evenals dat u in de avond uw bed niet uit hoeft te gaan om het licht uit te zetten. De werking van deze iPad is heel eenvoudig! Zelfs wanneer u het niet gewend bent om met een tablet te werken.