Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Halfautomatische tweetalige AED met scherm

Uw AED registreren

Een Automatische Externe Defibrillator is een medisch hulpinstrument. De verkoop en distributie van dergelijke apparaten is sterk gereguleerd. Net als bijvoorbeeld een brandblusser, moet ook de AED regelmatig gecontroleerd worden. Zodat u niet met lege handen staat als het er écht op aan komt! Om de door ons geïmporteerde en geleverde robuuste Defibtech AED’s optimaal te kunnen onderhouden is het handig als wij weten waar ze ‘uithangen’. Dat kan alleen als ú uw AED registreert.

Registratie is makkelijk met Mitroo

Speciaal voor het optimaliseren van het registratieproces hebben wij Mitroo ontwikkeld. Deze webapplicatie helpt u uw AED gratis te registreren. Bovendien krijgt u via Mitroo toegang tot ons uitgebreide systeem van klantenservice. Zo kunnen we u nóg beter helpen bij het veilig gebruik van uw AED.

Registreer nu uw AED

Online bestellen
Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl kunt u alle specificaties terug lezen en eenvoudig de AED van uw keuze bestellen.

Klantenservice
Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Tel.: 050 – 313 30 96 of stuur een mail aan info@medizon.nl.