Bel onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 050 – 313 30 96

Defibtech Lifeline Trainer View AED

Defibtech® Lifeline™ Trainer View AED

Maak kennis met de Defibtech Trainer VIEW AED. Met deze VIEW-trainer kan op realistische wijze getraind worden voor het gebruik van de Defibtech VIEW AED. De Trainer VIEW AED kan ook dienen als trainingsapparaat voor de Defibtech Lifeline ECG of Lifeline PRO. De AED-trainer is inmiddels leverbaar.

De VIEW AED-trainer is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Defibtech VIEW AED en de reanimatietechnieken te onderwijzen. De VIEW onderscheidt zich ten opzichte van andere AED’s, doordat er, naast de gesproken stem, gebruik gemaakt wordt van video-animaties tijdens het reanimatieproces. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Het trainingsapparaat functioneert op een krachtige oplaadbare accu.

Veelzijdigheid van de Defibtech VIEW trainer

De Defibtech VIEW trainer kan eenvoudig worden omgezet als trainer voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO, de voor de professionele gebruiker ontworpen defibrillators van Defibtech.

U ontvangt gratis de “AED instructor Polo” met lange mouwen. Op de achterkant van de Polo staat vermeld “Defibtech AED Instructor”

Inbegrepen in het Defibtech Lifeline Trainer View pakket

Deze Defibtech Lifeline Trainer View pakket wordt geleverd met o.a.:

  • Rode draagtas voor Defibtech AED View Trainer.
  • AED trainingselectroden.
  • Oplaadbare trainingsbatterij + oplader.
  • Afstandsbediening.
  • Gebruikershandleiding.

Cursusinstrument

De Defibtech Lifeline Trainer View AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Defibtech View AED en de technieken te leren en te onderwijzen. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening diverse scenariokeuzes. Hierdoor wordt het mogelijk om gekozen scenario’s te gebruiken tijdens AED trainingen.

Online bestellen
Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl kunt u alle specificaties terug lezen en eenvoudig de AED van uw keuze bestellen.

Klantenservice
Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Tel.: 050 – 313 30 96 of stuur een mail aan info@medizon.nl.