AED advies?
Bel 050 313 30 96

Medizon verlengt sponsorovereenkomst Floris Root!

In het sponsorbeleid van Medizon is de keuze gemaakt om Floris Root wederom voor een schaatsseizoen te ondersteunen. Medizon is importeur van Defibtech AED’s. Bezoek www.defibtech.nl.

Na een succesvol seizoen van Floris Root, met als hoogtepunt een 4e plek op het NK Afstanden voor junioren A, hebben we besloten om de sponsorovereenkomst met Floris te verlengen. Floris, dit jaar rijdend in het rood-zwart van Schaatsteam Loon Salarissoftware, is erg tevreden met de samenwerking met Defibtech.

"Defibtech geeft mij de kans om door te ontwikkelen en gebruik te maken van de beste faciliteiten. Ik zie er heel erg naar uit om komend seizoen met het Defibtech logo op mijn schaatspak te mogen rijden. Ik hoop komend seizoen de stap te kunnen maken naar de senioren en te schitteren op één van de NK's op televisie."  Aldus Floris Root.

“De combinatie van onze bedrijfsvoering, ons product en topsport zoals uitgevoerd bij het Schaatsteam Loon Salarissoftware past goed bij elkaar. Vitaliteit, balans en doelgericht presteren met een lange termijn visie is wat wij bij Medizon realiseren. Wij wensen Floris heel veel succes het  komende seizoen” aldus Marcus Flipsen, Directeur van Medizon.

Volg Floris zijn prestaties via onze nieuwsrubriek.

Defibtech Nederland

De defibtech AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) zijn apparaten waarmee slachtoffers van een hartstilstand, door middel van een stroomschok, kunnen worden gered door omstanders. In Nederland is de Defibtech de meest verkochte AED. De uitstekende service en het AED assortiment maakt de Defibtech AED tot een betrouwbare partner tijdens een noodgeval!

Bezoek de AED-webshop: www.defibtech.nl

AED webwinkel

https://defibtech.nl/

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

AED demonstratie op locatie

Contactgegevens