AED advies?
Bel 050 313 30 96

Nieuws

Medizon steunt Stichting Hope & Believe door de donatie van twee Defibtech View AED’s.

09-11-2015

Medizon steunt Stichting Hope & Believe door de donatie van twee Defibtech View AED’s. De AED’s worden tegen opbod verkocht en de opbrengst gaat naar het goede doel achter de stichting, de strijd van Anniek Reijmer tegen de ziekte van Lyme. Zie http://hopeandbelieve.com voor meer informatie.

Bron: Medizon B.V.

Medizon verlengt sponsorovereenkomst Floris Root!

29-06-2015

Na een succesvol seizoen van Floris Root, met als hoogtepunt een 4e plek op het NK Afstanden voor junioren A, hebben we besloten om de sponsorovereenkomst met Floris te verlengen. Floris, dit jaar rijdend in het rood-zwart van Schaatsteam Loon Salarissoftware, is erg tevreden met de samenwerking met Defibtech. Medizon is importeur van Defibtech AED’s. Bezoek www.defibtech.nl.

"Defibtech geeft mij de kans om door te ontwikkelen en gebruik te maken van de beste faciliteiten. Ik zie er heel erg naar uit om komend seizoen met het Defibtech logo op mijn schaatspak te mogen rijden. Ik hoop komend seizoen de stap te kunnen maken naar de senioren en te schitteren op één van de NK's op televisie."  Aldus Floris Root.

“De combinatie van onze bedrijfsvoering, ons product en topsport zoals uitgevoerd bij het Schaatsteam Loon Salarissoftware past goed bij elkaar. Vitaliteit, balans en doelgericht presteren met een lange termijn visie is wat wij bij Medizon realiseren. Wij wensen Floris heel veel succes het  komende seizoen” aldus Marcus Flipsen, Directeur van Medizon.

Bron: Medizon B.V.

Uitreiking Defibtech AED trainer aan winnaar loting NRR congres

15-04-2015

Tijdens het 12e Nationaal Reanimatie Congres op 11 maart jl. werd door Medizon een loting georganiseerd. Bezoekers aan de stand konden na het achterlaten van hun gegevens een Defibtech AED Trainer winnen. Met grote getale is er deelgenomen aan de loting en inmiddels is uit alle aanmeldingen een prijswinnaar getrokken. De gelukkige winnaar is Geraldine Hoorn van het Deltion College in Zwolle. Geraldine is leraar verpleegkunde niveau 4 en daarnaast ook reanimatie instructeur. De Defibtech AED Trainer is een welkome aanvulling voor gebruik in de lessen. De prijs is met veel enthousiasme in ontvangst genomen en werd namens Medizon overhandigd door Steffen Land.

Bron: Medizon B.V.

Floris Root plaatst zich direct voor NK Allround Junioren A

15-01-2015

Floris Root heeft zich door een uitstekende prestatie te leveren rechtstreeks geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Allround Junioren A, dat in februari in Deventer wordt verreden. Floris schaatst bij Challenge Team en wordt door Medizon (www.defibtech.nl) gesponsord.

De plaatsing voor het NK heeft Floris weten te bewerkstelligen door de eerste plaats in het eindklassement te behalen tijdens de regioselectie van de gewesten Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
Deze wedstrijden begonnen voor Floris op zaterdag 10 januari in Alkmaar, waar de 500 en de 1500 meter op het programma stonden. Ondanks windkracht 8 wist Floris op de 500 M een redelijke tijd te noteren van 39.19. Goed voor een 4e plaats.
Later die dag mocht Floris 1500 meter lang tegen de wind in beuken. Met de snelste eerste ronde van het veld wist hij uiteindelijk met 2.02.9 op de tweede plaats te eindigen. Daarmee sloot Floris de dag af als klassementsleider.

Op zondag januari stond de 3 km op het programma. Deze werd verreden in Den Haag. Floris reed de laatste rit tegen de nummer 2 van het klassement, en moest daarbij een voorsprong van 3 tiende seconden verdedigen. Dit betekende dat Floris flink in de aanval moest. Met een voortreffelijke eerste 5 ronden reed hij op een schema van 4.04. Het hoge tempo kon Floris in de tweede helft van de rit niet volhouden, waardoor zijn tegenstander vlak voor de finish kans zag hem voorbij te gaan. Uiteindelijk werd Floris 5e op de 3 KM in 4.08.87. Met dit resultaat wist Floris de 1e plaats in het klassement vast te houden. Een fantastisch resultaat, met rechtstreekse plaatsing voor het NK als beloning.

Het NK Allround Junioren A wordt op 6, 7 en 8 februari in Deventer verreden. Inzet daar zijn uiteraard de Nederlandse titels en tickets voor het WK in Polen.

Medizon wenst Floris alle succes!

Bron: Medizon B.V.

< |  1 | 2 | 3 | >

AED webwinkel

https://defibtech.nl/

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

AED demonstratie op locatie

Contactgegevens