AED advies?
Bel 050 313 30 96

Nieuws

DefibCom, optimale controle over uw AED

05-04-2017

Unieke samenwerking tussen Medizon, Hartveilig Wonen en KPN.

Medizon introduceert DefibCom. DefibCom is een intelligente oplossing waarmee Defibtech AED’s op afstand kunnen worden gemonitord met behulp van de modernste communicatiemiddelen. DefibCom maakt gebruik van het snelste en meest dekkende netwerk voor productmonitoring, LoRa. LoRa wordt ook vaak in één adem genoemd met Internet of Things (IoT).
Dankzij deze toepassing wordt uw AED op afstand gecontroleerd op aanwezigheid en of deze gebruiksklaar is. Daarnaast worden zaken als temperatuur en luchtvochtigheid bewaakt.

DefibCom is standaard ingebouwd in de DefibCab, de AED buitenkast van Medizon, die in samenwerking met Hartveilig Wonen is ontwikkeld voor de inrichting van de Hartveilige zones. Binnen deze zones worden burgerhulpverleners gealarmeerd in geval van een vermoedelijk hartstilstand. Alle AED’s die binnen het platform van Hartveilig Wonen zijn aangemeld worden 24/7 gecontroleerd, zodat de burgerhulpverleners altijd kunnen vertrouwen op de apparatuur waarmee zij naar slachtoffers worden gestuurd.

Voor AED’s die binnen zijn geplaatst is er de speciale DefibCom-bracket. Deze muurbeugel is overal eenvoudig te plaatsen en zorgt ervoor dat de AED altijd goed bereikbaar is en goed wordt gemonitord. Denk hierbij aan bedrijven, openbare gebouwen en bijvoorbeeld scholen.

Wanneer de DefibCom een afwijking signaleert ontvangt u onmiddellijk een bericht van ons.

  • U kunt dan batterij of elektroden “Just in time” vervangen;
  • Vanzelfsprekend kijkt ons service center online met u mee en staat klaar om u te adviseren;
  • U bent rechtstreeks verbonden met de importeur en heeft dus de garantie dat u altijd de juiste onderdelen en software updates op tijd in huis heeft.

DefibCom is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Hartveilig Wonen en KPN. KPN publiceerde dinsdag 28 maart een video waarbij de unieke samenwerking wordt belicht. Bekijk hieronder de video.

Video DefibCom in samenwerking met Hartveilig Wonen en KPN

Meer informatie

Wilt u meer informatie over DefibCom en AED onderhoud? Kijk dan op de pagina aed-onderhoudscontract of neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 313 30 96. Wij staan u graag te woord.

Bron: Medizon B.V.

Floris Root Nederlands studenten kampioen 1000 meter

14-11-2016

Floris Root, rijder bij Schaatsteam Beyond, al jaren gesponsord door Defibtech wint de 1000 meter op het Nederlands Kampioenschap Afstanden voor studenten. Floris liet hiermee zijn ploeggenoten Bart Vreugdenhil en Ronald Ligtenberg achter zich. Floris over zijn 1000 meter: "Een goede rit was het niet, toch is het fijn hier de titel mee naar huis te nemen! Ik ben erg blij met de samenwerking met Defibtech, zij ondersteunen mij erg goed zodat ik mij kan focussen op het hard trainen en hard schaatsen!" De NSK Afstanden werden verreden in Deventer. Floris gaat zich nu opmaken voor de komende Holland Cups.

Bron: Medizon B.V.

Defibtech-stand op de MEDICA beurs in Düsseldorf

04-11-2016

Ook dit jaar is Medizon weer vertegenwoordigd met een stand op de Medica in Düsseldorf van 14 t/m 17 November. De Medica is de grootste beurs in Europa op het gebied van medische ontwikkelingen.

Zie ook http://www.medica.de

Graag nodigen wij u uit om onze Defibtech stand te bezoeken. U vindt ons in Hal 9, stand A26. De koffie staat klaar.

Bron: Medizon B.V.

Prijswinnaar Oranje Kruis loting bekend!

17-12-2015

Op 7 november jl. vond de Oranje Kruis studiedag plaats in Nieuwegein. Medizon was op deze drukbezochte dag van de partij met een stand. Bezoekers aan de stand konden na het achterlaten van hun gegevens een Defibtech AED Trainer winnen. Ook deze keer waren er weer vele aanmeldingen om kans te maken op onze gewilde AED Trainer. De gelukkige winnaar is Roel Mulder van de Penitentiaire Inrichting Ter Apel! Roel is werkzaam als penitentiair inrichtingswerker en daarnaastBHV en EHBO instructeur. Wij feliciteren Roel met zijn prijs en wensen hem veel succes met het gebruik van de AED Trainer tijdens de lessen.

Bron: Medizon B.V.

1 | 2 | 3 | >

AED webwinkel

https://defibtech.nl/

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

AED demonstratie op locatie

Contactgegevens