AED advies?
Bel 050 313 30 96

AED producten, AED akties en AED accessoires

Uw AED zorgeloos onder controle

Met een AED binnen bereik kunt u een leven redden. Maar werkt het apparaat nog wel? Hoe merkt u storingen op? Wanneer zijn de batterijen aan vervanging toe? Goed onderhoud is daarbij van groot belang. Met de techniek van DefibCom kunnen wij uw AED op afstand monitoren en in onderhoud nemen als da...
aed-onderhoud

Compleet pakket half- en volautomatische AED's van Defibtech

Maak kennis met de Defibtech Lifeline half- en volautomaat AED. De Lifeline AED's onderscheiden zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele en leken hulpverleners.
lifeline-view-aed-voordeel

AED's voor professionals van Defibtech

Maak kennis met de Lifeline PRO en ECG AED pakket aanbieding. Complete functionaliteit in combinatie met pure gebruiksvriendelijkheid: dat is de Lifeline PRO en ECG  AED. Defibtech zet hiermee wereldwijd een nieuwe standaard op het gebied van professionele AED’s.
defibtech-aed-pro-ecg

AED accessoires

Voor de AED accessoires van uw keuze, gaat u naar de webshop van www.defibtech.nl/aed-accesoires.
aed-accessoires-

Defib Cab outdoor cabinet, de volledig geconditioneerde AED buitenkast

De Defib Cab ‘Hartveilig Wonen’ is speciaal voor het project Hartveilig Wonen ontwikkeld. Het is een volledig geconditioneerde buitenkast, die er voor zorgt dat de Defibtech AED conform de vereiste voorwaarden wordt opgeslagen. De robuuste kast is toegankelijk via een pincodeslot.
De AED vei...
defibcab-outdoor-cabinet

AED webwinkel

https://defibtech.nl/

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

AED demonstratie op locatie

Contactgegevens