AED advies?
Bel 050 313 30 96

Defibtech® Lifeline™ ECG AED - De automatische AED voor professionials

Maak kennis met de Lifeline ECG AED. Complete functionaliteit in combinatie met pure gebruiksvriendelijkheid: dat is de Lifeline ECG AED. Defibtech zet hiermee wereldwijd een nieuwe standaard op het gebied van professionele AED’s. De Lifeline ECG AED is een automatische externe defibrillator die diverse functies verenigt. De Lifeline ECG AED is in staat om op verzoek van de bediener het ECG te tonen, terwijl het apparaat tevens een volledige analyse verricht en daaraan wel of geen schokadvies adviseert. De bediener kan alleen schokken na een schokadvies van de AED. De bediener kan tijdens het gebruiken kiezen tussen het ECG of de video-animaties die ondersteunen bij het gebruik van het apparaat.

Monitoren van patiënt

De Lifeline ECG AED heeft een monitoring-functie. Met behulp van de optionele ‘3-lead kabel’ is de AED in staat het hartritme van een patiënt te bewaken. Door deze waardevolle optie kan de professionele hulpverlener een patiënt bewaken, zonder daarvoor een set defibrillatie-elektroden te gebruiken.

De Defibtech Lifeline ECG AED aanbieding is een direct gebruiksklare AED en wordt geleverd met:

 • ECG monitoring adaptor cable
 • Oplaadbare batterij-unit Defibtech Lifeline ECG/PRO
 • Oplader t.b.v. oplaadbare batterij-unit ECG/PRO
 • AED tas t.b.v. Defibtech Lifeline ECG/PRO
 • AED batterij-unit. (levensduur van 4 jaar stand-by)
 • Een paar AED defibrillatie-elektroden.
 • Een snelle referentiekaart.
 • Data geheugenkaart View/ECG/PRO.
 • Een AED gebruikershandleiding

Online bestellen

Via de webwinkel van Medizon www.defibtech.nl kunt u alle specificaties terug lezen en eenvoudig de AED van uw keuze bestellen.

Klantenservice

Neem contact op met één van onze medewerkers, tel.: 050 - 313 30 96. Of stuur een mail aan info@medizon.nl. U ontvangt dan een reactie van onze klantenservice op het door u gebruikte mailadres.

Automatische modus
In de automatische modus beoordeelt de Lifeline ECG AED het hartritme van de patiënt. Indien nodig geeft het apparaat uit zichzelf de schokbevestigingsknop vrij. Zodra de bediener op deze knop drukt, dient de Lifeline ECG AED een bifasische schok van 150 Joules toe tot een tijdgestuurde impedantie-compensatie. Op elk gewenst moment kan de hulpverlener het ECG van de patiënt oproepen.

Video-instructie
De Lifeline ECG is de enige AED met een interactief kleurendisplay. Middels een duidelijke video-instructie wordt de bediener stap voor stap door het defibrillatieproces geleid. Van het voorbereiden van de patiënt tot het bevestigen van de elektroden, en van het toedienen van de schok tot de reanimatie, al dan niet met mond-op-mondbeademing.

Hartbewakingsmodus
In de hartbewakingsmodus kan het display, met behulp van een adapter voor ECG bewaking, ook worden gebruikt als hartmonitor. Hiermee kan de bediener de hartconditie van de patiënt in de gaten houden, ook als deze geen acute hartstilstand heeft. Het interne geheugen van de Lifeline ECG AED kan tot 60 minuten aan ECG-data opslaan. Via een SD-geheugenkaart of USB-kabel kunnen deze gegevens op een computer worden overgezet. Met een extra geheugenkaart in de Lifeline ECG AED kan zelfs 30 uur aan gegevens worden opgenomen.

Stresstest
Bij het doen van een stresstest is het verplicht dat er een AED aanwezig is. De Lifeline ECG AED is hier bijzonder voor geschikt, omdat het een multifunctionele defibrillator is voor professioneel gebruik.

AED elektroden
De elektroden zijn in AED geïntegreerd en aangesloten. (pre-connected)
Controle op aanwezigheid van elektroden.
Kinderelektroden beschikbaar.

Gebruiksdata uitleessoftware
Data-card registreert gebruiksdata en kan m.b.v. gratis software op iedere Windows-PC worden uitgelezen.
Compleet beeld van ECG-data en beslismomenten van de AED zoals analyse en schokadvies.
Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De Lifeline ECG AED is leverbaar in de volgende talen
Nederlands, Duits, Engels en Frans. Overige talen in overleg.

De Defibtech® Lifeline™ ECG AED samengevat:

 • Multifunctionele AED voor professionals.
 • Automatische modus. Hartbewakingsmodus.
 • Full-color video scherm voor optimale ondersteuning.
 • Stevig ontwerp en goede grip.
 • Licht en compact.
 • Geen deksel of losse onderdelen, waardoor een inzet kan worden vertraagd.
 • Aan-knop direct bereikbaar voor snelle hulpverlening.
 • Pre-connected AED elektroden.
 • Twee-knops bediening voor eenvoud.
 • Garantietermijn van 8 jaar.
Titel download Documenttype Bestandsgrootte
Defibtech DDU-2000-reeks Handleiding 5 MB

QPark is een onafhankelijke internationale parkeerorganisatie, met een goede tot sterke marktpositie. Wij bieden hoogwaardige parkeeroplossingen op strategische locaties. Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt al jaren een vanzelfsprekend onderdeel uit van ons beleid. Q-Park staat immers voor kwaliteit. Maatschappelijke discussie betreffende stimuleren van openbaar vervoer, vrijheid, leefbaarheid en duurzaamheid zijn onderwerpen waar ook Q-Park dagelijks mee te maken heeft.

AED webwinkel

https://defibtech.nl/

AED onderhoudscontract

Uw AED zorgeloos onder controle

AED demonstratie op locatie

Contactgegevens